10 jaar GO! ouders : een terugblik!

  • 29 januari 2018

GO! ouders mocht in 2017 10 kaarsjes uitblazen. Het jubileumjaar stond in het teken van vrijwilligers in de ouderwerking. Samen met jullie hebben we 10 jaar GO! ouders op een ouderbetrokken wijze kunnen vieren! 

10 jaar een terugblik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende ouderwerkingen en scholen hebben van ons een koffiemokkenpakket ontvangen. Zo konden ouderwerkingen en scholen hun vrijwilligers op school bedanken met een heerlijk kopje koffie. De koffiemokken werden onder meer ingezet tijdens klusjesdagen, oudercafé's en kennismakingsgesprekken. Ouders bedanken voor hun inzet op school hoeft zich immers niet te beperken tot 1 moment. 

Nadat de koffiemokkenactie ten einde liep, was het tijd voor de medewerkers van GO! ouders om zelf de handen uit de mouwen te steken. Jullie konden op ons beroep doen om te helpen bij een quiz, een halloweenactiviteit, een onthaalmoment, een brainstorm,... We hielpen enkele ouderwerkingen die een handje te kort hadden. 

Hebben we jullie vorige keer niet kunnen helpen? Komen jullie één van de komende activiteiten handen te kort? ... Dan hebben we voor jullie goed nieuws! Ook in het nieuwe jaar kunnen jullie op ons een beroep doen. Lees snel hoe jullie opnieuw de medewerkers van GO! ouders aan het werk kunnen zetten!