GO! ouders luisterde mee op De Grote Voorleesdag voor ouders op school

  • 28 november 2018

Naar jaarlijkse gewoonte bracht GO! ouders een bezoekje aan enkele ouderwerkingen en scholen die zich inschreven voor De Grote Voorleesdag op school. Ouders en grootouders die zich ten volle smijten om een verhaal te vertellen. Het is en blijft genieten.

We konden meegenieten van heerlijke verhalen in BS Het Groene Dal (Hoeilaart), Leefschool De Tandem (Eeklo), BS Het Kompas (Genk), School van Morgen (Nazareth), BS Atheneum Vestiging Keur (Dendermonde). Dit jaar schreef ook Autonoom Internaat De Immert (Heppen) zich in. Want voorlezen kan overal!

Deze leuke voorleesmomenten van ouders legden we vast op foto en delen we graag met jullie.  

 

DGVD bezoeken 2018

Dank je wel!

Bedankt aan elke ouder, ouderwerking en school die opnieuw een groot succes maakten van De Grote Voorleesdag voor ouders op school.

Wedstrijd

Schreef jij in voor De Grote Voorleesdag en wil je ons ook laten meegenieten? Stuur dan een foto, filmpje of presentatie naar iris.van.schoorisse@g-o.be voor 10 december.

Dit jaar je kans gemist? Hou zeker onze nieuwsbrief en facebookpagina in het oog voor meer informatie over De Grote Voorleesdag voor ouders op school 2019.

De Grote Voorleesdag op school voor ouders wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors. 

nieuw logo voorleesdag 2018 (3)