GO! ouders wordt 10 jaar

We vieren feest in 2017! Dat mag wel, GO! ouders bestaat namelijk 10 jaar. Maar… geen GO! ouders zonder de vele ouderwerkingen natuurlijk, dus de echte feestvarkens zijn jullie, beste ouderwerkingen in Vlaanderen!

Wat mogen jullie dit jaar extra verwachten van GO! ouders?

  • We geven jullie de kans om een feestset van 12 koffiemokken van GO! ouders te krijgen. We vinden het erg belangrijk dat ouders zich welkom voelen op school. En hoe kan dat beter dan de ouders een kopje aan te bieden? Deze actie is helaas afgesloten. Maar laat je nog steeds  inspireren en download ons draaiboek!
     
  • We willen jullie komend jaar informeren en inspiratie geven rond vrijwilligers in de ouderwerking en op school. Je vindt in elke nieuwsbrief van dit jaar een afzonderlijke rubriek hierover. We wisselen af tussen praktische informatie, methodieken om te gebruiken enz.
    In februari bijten we de spits af met het thema ledenbinding: hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze leden in de ouderwerking of andere vrijwilligers op school gemotiveerd blijven en met plezier zich blijven inzetten. 
Contactpersoon
Iris Van Schoorisse
Pedagogisch medewerker
02 790 92 25
0474 46 61 11