Basisschool De Linde Bornem geeft aftrap op 29 augustus

Concrete realisatie

BS De linde in Bornem organiseerde op zondag 29 augustus een heuse aftrap van het nieuwe schooljaar. De school werd voor de gelegenheid in een feestelijk kleedje gestopt. Leerlingen en ouders konden eerst volksspelen komen spelen. Daarna was er een groot spel waar de kinderen en hun ouders konden kennismaken met de leerkrachten, de buschauffeurs, de directie, de secretariaatsmedewerkers enz. De fijne namiddag werd afgesloten met een drankje voor iedereen.

BS De Linde zorgt zo elk jaar voor een originele start van het schooljaar. Goed begonnen is namelijk half gewonnen en dat geldt zowel voor het eerste contact met de kinderen als voor het eerste onthaal van de ouders!

Evaluatie

Het project is zeer succesvol en wordt sterk geapprecieerd door iedereen. Elk jaar wordt geëvalueerd en met veel inspiratie wordt getracht het jaar erna even creatief en leuk in te vullen!

Concrete tips voor wie ook aan de slag wil

Het is nodig dat het idee door het hele schoolteam gedragen wordt en dat iedereen aanwezig is (het gaat namelijk nog door in de vakantie).

Contactgegevens

BS De Linde Bornem

Lindestraat 123a

2880 Bornem