Infofiches per kleurcode voor ouders

Het startschot van het schooljaar 2020-2021 is gegeven. Alle scholen begonnen in fase geel, maar afhankelijk van de lokale context kan dit doorheen het schooljaar veranderen naar oranje of rood. Elke fase gaat gepaard met een set maatregelen die ook voor ouders en leerlingen heel wat gevolgen hebben. Die veranderingen snel en duidelijk communiceren naar jouw ouders is dan ook essentieel.

GO! ouders ontwikkelde een korte infofiche per kleurcode op maat van ouders. Hierin lijsten we op wat elke fase betekent voor ouders en hun kind op basis van de huidige informatie van het Departement Onderwijs en Vorming. Wanneer een kleurcode in jouw gemeente verandert, kan je dan met deze fiche  gemakkelijk communiceren naar jouw ouders. 

Er zijn 3 infofiches voor het basisonderwijs en 3 infofiches voor het secundair onderwijs . De fiches zijn opgemaakt als pdf-invuldocument.

Je kan de infofiches eenvoudig downloaden en personaliseren voor jouw school:

  • Je kan enkele afbeeldingen invoegen

    • Bij elk thema is het mogelijk om links vooraan een pictogram in te voegen
    • Links onderaan is het mogelijk om het logo van jouw school toe te voegen
    • Het symbool wordt niet mee afgedrukt wanneer je dit vak niet gebruikt
  • Het is mogelijk de tekst in de rechterkolom van de tabel te wijzigen of aan te vullen zodat deze de situatie in jouw school weergeeft.
  • In de kaders rechts kan je de contactgegevens van jouw school en jouw CLB toevoegen.

Laat hieronder je gegevens achter, download en sla de gewenste sjablonen op.

 

Laat je e-mailadres achter wanneer we jou mogen contacteren bij het wijzigen van een infofiche. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een overzicht te bewaren van hoe vaak een materiaal werd aangevraagd. Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden bezorgd.

Contactpersoon
Iris Van Schoorisse
Pedagogisch medewerker
02 790 92 25
0474 46 61 11