Infofiches voor ouders

Wil je de ouders snel en duidelijk informeren over welke Covid-19 maatregelen gelden op school? GO! ouders werkte ook voor de start van het nieuwe schooljaar 2021-2022 een korte infofiche op maat van ouders uit. Hierin lijsten we op wat de Covid-19 maatregelen zijn voor ouders en hun kind op basis van de huidige informatie van het Departement Onderwijs en Vorming.   

Er zijn 4 infofiches voorzien: 2 infofiches voor de Vlaamse situatie (een voor basisonderwijs en een voor secundair onderwijs) en 2 infofiches voor de Brusselse situatie (een voor basisonderwijs en een voor secundair onderwijs). De fiches zijn opgemaakt als pdf-invuldocument.

Je kan de infofiches eenvoudig downloaden en personaliseren voor jouw school:

  • Je kan enkele afbeeldingen invoegen

    • Bij elk thema is het mogelijk om links vooraan een pictogram in te voegen
    • Links onderaan is het mogelijk om het logo van jouw school toe te voegen
    • Het symbool wordt niet mee afgedrukt wanneer je dit vak niet gebruikt
  • Het is mogelijk de tekst in de rechterkolom van de tabel te wijzigen of aan te vullen zodat deze de situatie in jouw school weergeeft.
  • In de kaders rechts kan je de contactgegevens van jouw school en jouw CLB toevoegen.

Laat hieronder je gegevens achter, download en sla het gewenste sjabloon op.

 

Laat je e-mailadres achter wanneer we jou mogen contacteren bij het wijzigen van een infofiche. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een overzicht te bewaren van hoe vaak een materiaal werd aangevraagd. Jouw persoonlijke gegevens worden niet aan derden bezorgd.

Contactpersoon
Iris Van Schoorisse
Pedagogisch medewerker
02 790 92 25
0474 46 61 11